Orzeł - Unia Tarnów
- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Orzeł - Unia Tarnów
Wszystko na temat spotkania Orła Łódź z Unią Tarnów.
Re: Orzeł - Unia Tarnów
Bardzo ważny mecz dla Orła, który musi go wygrać w bardzo przekonujący sposób aby wreszcie ruszyć z miejsca. Unia Tarnów ma chyba w tej chwili zbyt wiele problemów (i nie chodzi tylko o siłę składu) aby poważnie komuś zagrozić w tak silnej lidze, zwłaszcza na wyjeździe. Choć niczego nie można wykluczać. Jeżeli im w końcu odpali Levishyn, a "swoje" pojadą Lahti, Zagar i Szczepaniak to też mogą w Łodzi mocno poprzeszkadzać...
- Propanbutan
- szkółkowicz
No i to będzie uważam jeden z ważniejszych meczów tej kolejki. Tu będzie odpowiedź, jaką dyspozycję będzie miał Patryk i Wacek. Tarnów musi zaprezentować, czy chłopaki się rozjeździli i są w stanie realnie walczyć o utrzymanie. Musi się koniecznie wykazać Mateusz Szczepaniak, oraz Zagar. Lahti będzie raczej stabilnie punktował. Levishyn musi się obudzić, jak chce się zaprezentować na tym szczeblu rozgrywkowym. Będzie fajne meczycho i myślę, że Orzeł może się zdziwić, szczególnie, jak Tarnów połapie ustawienia. Pierwsza seria dla Orła, później Tarnów zacznie nawiązywać walkę.
Mecz w sumie który trafiłem typowałem 38 punktów wiele się nie pomyliłem z tak komicznym Szczepaniakiem więcej się nie da zrobić, Lewiszyn to 2 liga nic więcej, problem mają działacze bo nie ma krajowych polaków na rynku którzy coś gwarantują, jedynie to wziąć Klindta ale tu nie ma kasy by to zrobić, obecnym skład meczu nie wygra bo nie ma kim, spadek to będzie koniec klubu ale w sumie patrząc na to patologiczne miasto to chyba wszystkim to na rękę to nie Łódź jest mocna tylko Tarnów jest po prostu bardzo słaby, nam kibicom Unii Tarnów pozostało wierzyć że musi przyjść za parę lat świeży powiew fascynacji żużlem jak cała ta śmieszna dyscyplina będzie jeszcze istnieć. Na razie pijmy piwko, jedzmy kiełbaski na stadionie i oglądajmy fajne dupcie na trybunach...ot tyle nam na razie pozostało
- Propanbutan
- szkółkowicz
Co do tych kiełbasek i piwka to myślisz, że jak było w Krośnie do niedawna...? Do nas się po punkty przyjeżdżało. Z tego, co mówisz, to trzeba tam ogarniętych władz w Tarnowie, którym zależy na odbudowie tej dyscypliny, a co za tym idzie -pełnego wsparcia i współpracy z władzami klubu. Ale to nie temat o Tarnowie, czy Krośnie a o meczu. Na tematy Krosna, Tarnowa, Rzeszowa to mogłaby dobra książka powstać, chociaż dla żużlowej Polski, to już jest "ukraina" zaścianek i totalny wschód.Kibic UT pisze: ndz maja 04, 2025 4:07 pm Mecz w sumie który trafiłem typowałem 38 punktów wiele się nie pomyliłem z tak komicznym Szczepaniakiem więcej się nie da zrobić, Lewiszyn to 2 liga nic więcej, problem mają działacze bo nie ma krajowych polaków na rynku którzy coś gwarantują, jedynie to wziąć Klindta ale tu nie ma kasy by to zrobić, obecnym skład meczu nie wygra bo nie ma kim, spadek to będzie koniec klubu ale w sumie patrząc na to patologiczne miasto to chyba wszystkim to na rękę to nie Łódź jest mocna tylko Tarnów jest po prostu bardzo słaby, nam kibicom Unii Tarnów pozostało wierzyć że musi przyjść za parę lat świeży powiew fascynacji żużlem jak cała ta śmieszna dyscyplina będzie jeszcze istnieć. Na razie pijmy piwko, jedzmy kiełbaski na stadionie i oglądajmy fajne dupcie na trybunach...ot tyle nam na razie pozostało
Szczepaniak jest dla mnie zaskoczeniem totalnym. Zaskoczeniem, że jest tak słaby. Ja go widziałem w roli lidera. Lahti, jak przewidziałem, punktuje solidnie. Łódź też nie jest super mocna, ale fakt, Tarnów ma problemy. Co nie zmienia faktu, że 35 punktów nie wzięło się z niczego, tak? Zagar zaczyna dobrze, kończy średnio...Ja w niego nie wierzę i popieram tych, co na waszym forum mówią, że przyjechał sobie wydoić Unię... Nie macie sensownego U24 i to was łoi po krzesełku. Warto też mieć kogoś na zapasie w razie kontuzji.
Łódź - Milik, Chmiel i Lyager zrobili duet, czyli tercet