A czy B ?

Miejsce na aktywności rozrywkowe pomiędzy użytkownikami!
Adam
moderator
Kontakt:

Re: A czy B ?

Post autor: Adam »

Krzysztof Mrozek

Mega ciezki między Don Wito ktory to no postawił na swoim i piękny stadion wybudowal ale nie raz drażnił mnie wypowiedziami w tym między innymi tym że on nawet nie wie czy oni na 3 czy na 4 okrążenia jeżdżą... a Mrożkiem który no jednak jest wesołym gościem który żyje tym żużlem bo inaczej by się nie pchał do tego parkingu i nie zatrudniał trenera do wypisywania programu żeby samemu sobie tam pomenadzerowac :) jak chce to wezmie quada i sobie pojeździ itd... no kurcze sam bym chciał być takim prezesem tak blisko drużyny :) no i co przechyla szale to to że Ślązak: ) a ja lubię Ślązaków

Maciej Noskowicz czy Tomasz Dryła
Awatar użytkownika
Speed
junior

Post autor: Speed »

Dryła.

Noskowicz i jego slowotworstwo. Gosc do wszystkiego dodaje przymiotnik "zuzlowy" i mysli ze jest poeta mikrofonu.
Dryla rowniez przesadza w budowaniu emocji tam gdzie ich nie ma, jednakze w konfrontacji z wyzej wymienionym wygrywa przez KO

IMP jednodniowy czy cykl turniejow?
Adam
moderator
Kontakt:

IMP jednodniowe

W jednodniowym IMP czuło się wyjatkowosc tej imprezy :) Dawalo to mozliwosc jakis wiekszych niespodzianek takich jak Adam Skórnicki, Tomasz Jędrzejak czy Szymon Woźniak a kto sobie nie powiedzial w glebi duszy widzac reakcje Szymona na zdobyty tytul ze kurcze fajnie ze ten chlopak to osiagnał :)

No to odbijemy piłeczkę ale na gruncie światowym

IMŚ jednodniowe czy Cykl Speedway Grand Prix
Awatar użytkownika
Speed
junior

Post autor: Speed »

IMŚ jednodniowy.

Z powodow takich samych jak wyzej wymienione przy IMP. Wiem ze w erze Zmarzlika byloby to dla Polski niekorzystne. Ale Fundin, Briggs czy Mauger dawali jakos rade :)
Kwestie finansowe rowniez wykluczaja powrot do tego rozwiazania. Ale ja bym ogladal, tym bardziej ze niestety nie pamietam ostatnich finalow lat 90tych. A to musialo byc zajebiste ;)

Jesli koniecznie musimy zostac przy GP to chociaz zablokowac mozliwosc organizacji kilku rund w jednym kraju. Jedno Grand Prix Polski i basta, a nie jakieś pokraczne słowotworstwo by ponazywać trzy czy cztery turnieje.

Legia czy Lech? ;)
Awatar użytkownika
Generator Traumy
kibic

Post autor: Generator Traumy »

Lech

Kawczyński czy Bańbor?
Powoduję traumę u swoich przeciwników :twisted:
Adam
moderator
Kontakt:

Bartosz Bańbor

Jakoś polubiłem tego diabełka :) dwa sezony spędzone na torze i już dwa medale MIMP no dobry jest młodziak i podoba mi się jego jazda :) może być z niego fajny grajek :)

Greg Hancock czy Billy Hamill
Awatar użytkownika
LisekChytrusek
Admin
Kontakt:

Post autor: LisekChytrusek »

Greg Hancock.

Pomidorowa z ryżem czy makaronem? :?
Nic mnie w życiu nie zaskoczy. Chyba, że regulamin żużlowy.
Adam
moderator
Kontakt:

Pomidorowa z Makaronem

Fan makaronu zawsze wybierze makaron :D

Woda gazowana czy Woda niegazowana
Awatar użytkownika
siivvy
kibic

Post autor: siivvy »

Adam pisze: pn mar 10, 2025 6:56 pm Pomidorowa z Makaronem

Woda niegazowana :)

Zuzlowy Degustator czy Zuzlowy Matematrix ;)
Awatar użytkownika
Generator Traumy
kibic

siivvy pisze: czw mar 13, 2025 2:01 pm
Adam pisze: pn mar 10, 2025 6:56 pm Pomidorowa z Makaronem

Woda niegazowana :)

Zuzlowy Degustator czy Zuzlowy Matematrix ;)
Ale poleciałeś :shock:

Żużlowy Degustator, bo wolę degustację od matematyki :mrgreen: :lol: (oszukuję system i nie wybieram pomiędzy chłopakami :twisted: )

Skoki narciarskie czy Piłka nożna
Adam
moderator
Kontakt:

Piłka Nożna

Kiedys mocno sledzilem Skoki ale wraz z odejsciem Małysza to przeminelo u mnie dlatego stawiam na pilke nożną :) wielkiej klubowej piłki nie oglądam od dzieciaka lubiłem jednak Manchester United z Rooneyem i Beckhamem :) Dziś jednak zdecydowanie wolę oglądać materiały z naszej polskiej B Klasy to mnie bardziej kręci :)

Gdańsk czy Wrocław
Awatar użytkownika
Generator Traumy
kibic

Wrocław

Jak zaczynałem swoją przygodę z żużlem kilka lat temu (2019 rok), to pierwszym meczem na jaki poszedłem był Apator Toruń vs Sparta Wrocław, z tego meczu najbardziej zapamiętałem jednego zawodnika, którego jazda bardzo mi się podobała, a był to Tai Woffinden, dlatego wybieram Spartan.

Darcy Ward czy Chris Holder?
Nyka13
szkółkowicz

Post autor: Nyka13 »

Generator Traumy pisze: pn mar 17, 2025 8:21 am Wrocław

Jak zaczynałem swoją przygodę z żużlem kilka lat temu (2019 rok), to pierwszym meczem na jaki poszedłem był Apator Toruń vs Sparta Wrocław, z tego meczu najbardziej zapamiętałem jednego zawodnika, którego jazda bardzo mi się podobała, a był to Tai Woffinden, dlatego wybieram Spartan.

Darcy Ward czy Chris Holder?
Zdecydowanie Darcy Ward. Co to był za talent to głowa mała. Jaka szkoda, że ta kariera tak się potoczyła.

Piotr czy Przemek Pawlicki ?
Adam
moderator
Kontakt:

Piotr Pawlicki
Mega trudny wybor... Obu lubie obaj na torze sa inni... Jednak ta zadziornosc i czasy w SGO wraz z jednym wygranym turniejem plus wygrany Turniej DPŚ w jak by sie wydawalo takim skladzie na lata ze Zmarzlikiem Janowskim i Dudkiem. Z tych zawodow mam plastron Piotrka wiec niech bedzie ze go on wygra w tej rundzie ;)

Leigh Adams czy Ryan Sullivan
Nyka13
szkółkowicz

Post autor: Nyka13 »

Adam pisze: wt mar 18, 2025 5:44 pm Piotr Pawlicki
Mega trudny wybor... Obu lubie obaj na torze sa inni... Jednak ta zadziornosc i czasy w SGO wraz z jednym wygranym turniejem plus wygrany Turniej DPŚ w jak by sie wydawalo takim skladzie na lata ze Zmarzlikiem Janowskim i Dudkiem. Z tych zawodow mam plastron Piotrka wiec niech bedzie ze go on wygra w tej rundzie ;)

Leigh Adams czy Ryan Sullivan
Leigh Adams

Dla kibica byków bardzo prosty wybór ;p Dżentelmen żużlowych torów, i chyba właśnie dlatego nie zdobył złota IMŚ. Przez większość kariery wierny barwom Leszczyńskiej Unii i to zawsze ze średnią ponad 2,0. Niesamowity zawodnik który był z Unią w lepszych ale i gorszych czasach.

Rafał Kurmański czy Robert Dados
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry i zabawy”