Pytania
-
- kibic
Re: Pytania
Tak zmieni się im, ale jeśli będziesz miał ,w składzie na przykład zawodnika X . Z KSM 6,70 a zmieni mu się na 7,20 ,dopóki go nie sprzedasz .Będziesz miał go z KSM 6,70 do końca gry
- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Nasza grupa jest totalnie poza aplikacją Ekstraligi więc można być jednocześnie w innej grupie prywatnej.Speed pisze: śr kwie 02, 2025 11:12 am Mozna byc jednoczesnie w prywatnej grupie i innej publicznej?
P.S.
I dobrze rozumiem ze zawodnikom zmieni sie KSM juz po pierwszej kolejce jesli pojada cztery biegi i trzeba bedzie tak rzezbic sklad ze swej kadry na kolejne trzy rundy zeby sie zmiescic w nowym KSM?
Co do KSM - Tak on się zmienia na bieżąco ale jeżeli masz jakiegoś zawodnika w kadrze zespołu to KSM zostaje taki z jakim danego zawodnika wybrałeś/kupiłeś aż do momentu w którym się go pozbędziesz. Warto to obserwować i szukać okazji do wzięcia zawodników wtedy kiedy ich KSM jest niski żeby ułatwiać siebie budowanie składu w przyszłości. Okienka transferowe będą po 4,7,10 i 14 kolejce.
Dziekuje za wyjasnienia. Tak tez staralem sie konstruowac sklad. Jest kilku grajkow z ksm poki co dosc niskim z perspektywa na jego szybki wzrost
Czy można jeszcze się przyłączyć? Jeśli tak to poproszę o kod
Piotrek, Rafał na jaki dzień planujecie live z Menagera?
- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Zgłoszenia przyjmujemy poprzez formularz na naszej stronie internetowej:Nabutix23 pisze: pt kwie 04, 2025 11:47 am Czy można jeszcze się przyłączyć? Jeśli tak to poproszę o kod
https://zuzlowydegustator.pl/eliga-manager/
- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Na pewno po weekendzie.
Czytam forum ale na strone nie wchodze wiec tez malo nie przegapilem.
widac nie tylko ja
widac nie tylko ja

- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Ogłaszaliśmy na social mediach i wczorajszej Prawdie Żużla równieżSpeed pisze: pt kwie 04, 2025 1:00 pm Czytam forum ale na strone nie wchodze wiec tez malo nie przegapilem.
widac nie tylko ja![]()

Mam nadzieję że uda się jeszcze załapać!
Prawde Zuzla ogladam zwykle z kilkudniowym opoznieniem i staram sie przewijac telefony bo jednak lubie sluchac ludzi merytorycznych i z przygotowanym konspektem podcastu, a live telefony burza to wszystko w moment 
W radio tez zmieniam stacje jak tylko do kogos dzwonia

W radio tez zmieniam stacje jak tylko do kogos dzwonia

Siemka jak się do was zapisałem to będzie wysyłać mailowo klucze do eligi czy będzie na livie ??
- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Jak się zapisałeś to jesteś już na liście i nic więcej nie trzeba robićKrzychu89 pisze: ndz kwie 06, 2025 6:06 pm Siemka jak się do was zapisałem to będzie wysyłać mailowo klucze do eligi czy będzie na livie ??

Czy w EM licza sie punkty bonusowe zawodnikow? Nie mam na mysli kapitana.
- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Tak, liczą się.Speed pisze: ndz kwie 13, 2025 9:57 pm Czy w EM licza sie punkty bonusowe zawodnikow? Nie mam na mysli kapitana.
Czy uważacie ze lepiej dać Krawczyka za Ratajczaka w najbliższej kolejce ?
Oraz czy wstawić Smektałe który ma mecz u siebie z Łodzią w miejsce Rew który jedzie do Bydgoszczy ?
Oraz czy wstawić Smektałe który ma mecz u siebie z Łodzią w miejsce Rew który jedzie do Bydgoszczy ?