Wasze składy
- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Wasze składy
Miejsce w którym możecie podzielić się waszymi składami w grze Eliga Manager!
- Generator Traumy
- kibic
Re: Wasze składy
Chłopaki, ja już mam przygotowane kilka wersji swojego składu praktycznie od dnia zakończenia poprzedniego sezonu, ale nie będę nic zdradzał, czekam z niecierpliwością na nowy sezon

Powoduję traumę u swoich przeciwników 

- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Nie Ty jeden, u mnie pewne koncepcje też już dawno powstały.
Ogólnie zapowiada się ciekawy sezon jeśli chodzi o Managera, będzie się działo
Ogólnie zapowiada się ciekawy sezon jeśli chodzi o Managera, będzie się działo

- Generator Traumy
- kibic
Mają niby wprowadzać jakieś zmiany, ale co to będzie to zobaczymy jeszcze, coś tam jest przebąkiwane, że mają być zmiany składów co kolejkę, a wtedy będzie więcej live prawdopodobnie z eligi u Was, więc tylko na plus 

- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Oby jednak nie było zmian składów co kolejkę bo właśnie kombinowanie których zawodników wziąć do 10 osobowej kadry żeby byli przydatni na okres 3-4 kolejek jest w tej grze najfajniejsze. Moim zdaniem była by to zmiana zbyt mocno ułatwiająca rozgrywkę i trochę niszcząca fun z gry.
Ja podchodzę na spokojnie, skład będę ustalał po pierwszych zawodach indywidualnych, mogą być jeszcze jakieś (oby nie) kontuzje , wyskoki formy np juniorów. Stworzyłem sobie przed pierwszą edycją ,excela do obliczania najbardziej optymalnego rozwiązania jeśli chodzi o KSM 

Wprowadzili rezerwe medyczną i rezerwowego u 24 
A skład mam taki Kurtz Pedersen michelsen kubera miskowiak Krawczyk paluch rezerwowy u24 Ratajczak rezerwa prz Pawlicki banbor
2 ekstraliga przedpełski musielak Milik pollestad parnicki bandur mencel Majewski
A skład mam taki Kurtz Pedersen michelsen kubera miskowiak Krawczyk paluch rezerwowy u24 Ratajczak rezerwa prz Pawlicki banbor
2 ekstraliga przedpełski musielak Milik pollestad parnicki bandur mencel Majewski
- Generator Traumy
- kibic
Punkty u24 rezerwowego liczą się normalnie tak jak było w poprzedniej edycji?
Ja to mam składzik totalnie szalony i zobaczymy co wyjdzie z tej koncepcji
Ja to mam składzik totalnie szalony i zobaczymy co wyjdzie z tej koncepcji

- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Wydaje mi się że tak, liczą się normalnie.Generator Traumy pisze: sob kwie 05, 2025 2:05 pm Punkty u24 rezerwowego liczą się normalnie tak jak było w poprzedniej edycji?
Ja to mam składzik totalnie szalony i zobaczymy co wyjdzie z tej koncepcji![]()
Na te kolejke:
Kubera, Pedersen, Doyle, Michelsen, Paluch, Ratajczak, Krawczyk, Miśkowiak
O ile zmiana w awizo z Hampela na Domina sie oplacila, to Damian mi na inauguracje nie dojechal
Kubera, Pedersen, Doyle, Michelsen, Paluch, Ratajczak, Krawczyk, Miśkowiak
O ile zmiana w awizo z Hampela na Domina sie oplacila, to Damian mi na inauguracje nie dojechal
Emil , paluch , ratajczak ,krawczyk , lampart,doyle , kurtz , michelsen
I laguta ze zmarzlikiem lawka , panowie co zrobic ?
Pytanie czy w tym sezonie tez to dziala z lawka ze mozna sprzedac i skorzystać na przebudowanie pierwszego skladu ?
Pytanie czy w tym sezonie tez to dziala z lawka ze mozna sprzedac i skorzystać na przebudowanie pierwszego skladu ?
- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Zawsze można sprzedać i zarobić. Sęk w tym że na początku bierzesz zawodników za darmo a sprzedajesz drogo, później musisz ich najpierw kupić żeby później sprzedać więc o zysk jest ciężej.Lukiluki pisze: śr maja 07, 2025 7:34 pm Emil , paluch , ratajczak ,krawczyk , lampart,doyle , kurtz , michelsen
Skład ogólnie bardzo dobry. Lagute i Bartka sprzedać. Dokupić KSM i kombinować ewentualne zastępstwo za Emila a myślę że są zawodnicy z dużo niższym KSM do wzięcia na podobnym poziomie. No i wymienić Krawczyka bo jest kontuzjowany. W juniorach wybór masz duży więc coś się znajdzie na pewno.
W tym roku tylu potencjalnie swietnych zawodnikow zawalilo start sezonu ze bez wiekszego problemu mozna sobie zmontowac teraz sklad np z Madsenem i Sajfutdinowem w roli doparowych 

- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
To fakt ale przez to też decyzje są cięższe bo trzeba wybrać tych najlepszych. Gra może być przez to ciekawsza bo jest tak wielu zawodników do wybrania że będą różne koncepcje. Często był jeden z niskim KSM i wszyscy go brali co sprawiało że był on tak na prawdę nie istotny bo nie powodował żadnych różnic między graczami będącymi w czołówce.Speed pisze: śr maja 07, 2025 9:22 pm W tym roku tylu potencjalnie swietnych zawodnikow zawalilo start sezonu ze bez wiekszego problemu mozna sobie zmontowac teraz sklad np z Madsenem i Sajfutdinowem w roli doparowych![]()