PSŻ - Orzeł
- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
PSŻ - Orzeł
Wszystko na temat spotkania PSŻ-u Poznań z Orłem Łódź.
- Propanbutan
- szkółkowicz
Re: PSŻ - Orzeł
To było sami wiecie co, ze szczególnym okrucieństwem. Jak Leszno na Tarnowie. Milik i Wojdyło niestety potwierdzili, dlaczego u nas ich nie chcieli dalej kontraktować. Wacka szkoda, zawsze będzie sentyment, ale 3,0,3,0,0 i Patryka 0,1,0 mówią same za siebie.
Poznań zasłużenie wygrywa na swoim torze.
Poznań zasłużenie wygrywa na swoim torze.
No i teraz wyraźnie widać, że działacze w Krośnie wiedzieli dokładnie co robią... Wystarczy popatrzeć jak jedzie Milik i pozostawiony w jego miejsce Bjerre, oraz jak jadą Wojdyło z Krakowiakiem vs sprowadzeni w ich miejsce Jamróg z Musielakiem. OGROMNA różnica.Propanbutan pisze: ndz kwie 20, 2025 6:42 pm Milik i Wojdyło niestety potwierdzili, dlaczego u nas ich nie chcieli dalej kontraktować.
Co do samego meczu, zaskoczył mimo wszystko in minus Wojdyło po bardzo dobrym meczu z Bydgoszczą, wydawało się, że wraca do dyspozycji. W Poznaniu od początku sezonu duże zaskoczenie na plus to kapitalna jazda obu juniorów. Naprawdę brawa, aż takiego progresu trudno było się spodziewać, zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej, na razie jest super.
Bartek Smektała całkiem fajnie pojechał, ale po dwóch meczach widzi teraz, że o punkty w tej lidze wcale nie będzie tak łatwo jak się wydawało.
- Propanbutan
- szkółkowicz
Wacek z Patrykiem albo mają problem z zapleczem sprzętowo\mechanikowym, albo typowo z mentalem. Przecież jeśli ktoś jest w stanie robić trójki, ale przeplatane zerami, lub odjechać mecz na 12 punktów z Bydgoszczą to jeździć potrafi. Potrafi, ale gdzieś jest ta kula u nogi, gdzieś jest ta przyczyna, że nie może punktować równo. Co z Patrykiem? Nie wiem, ale jego w tym meczu po prostu nie było. Niestety z Wackiem ten problem już jest chwilę. Ten problem u nas był coraz wyraźniejszy, w szczególności te mecze wyjazdowe to potrafiła być padaka. Ja to pisałem, że Wacek sam przyznał w jednym z wywiadów, że nie wie, jak będzie z jego głową po ostatnim wypadku i chyba oprócz tych wcześniejszych problemów, dołożył kolejne..Atomic pisze: wt kwie 22, 2025 9:38 amNo i teraz wyraźnie widać, że działacze w Krośnie wiedzieli dokładnie co robią... Wystarczy popatrzeć jak jedzie Milik i pozostawiony w jego miejsce Bjerre, oraz jak jadą Wojdyło z Krakowiakiem vs sprowadzeni w ich miejsce Jamróg z Musielakiem. OGROMNA różnica.Propanbutan pisze: ndz kwie 20, 2025 6:42 pm Milik i Wojdyło niestety potwierdzili, dlaczego u nas ich nie chcieli dalej kontraktować.
Co do samego meczu, zaskoczył mimo wszystko in minus Wojdyło po bardzo dobrym meczu z Bydgoszczą, wydawało się, że wraca do dyspozycji. W Poznaniu od początku sezonu duże zaskoczenie na plus to kapitalna jazda obu juniorów. Naprawdę brawa, aż takiego progresu trudno było się spodziewać, zobaczymy jak to będzie wyglądać dalej, na razie jest super.
Bartek Smektała całkiem fajnie pojechał, ale po dwóch meczach widzi teraz, że o punkty w tej lidze wcale nie będzie tak łatwo jak się wydawało.
Lyager z Chmielem próbowali ratować honor Orła, ale wyszło średnio.
Co do Poznania, to chyba w tym sezonie też będzie chciał pokazać, że może być czarnym koniem. Remis z Rzeszowem na otwarcie [a gdyby Teska dostał szanse w nominowanym, to różnie mogłoby się to skończyć!] a teraz potężna przewaga nad Orłem i świetna dyspozycja Smektały, Douglasa, oraz Bloedorna. Jeszcze do tego takie przebudzenie młodego Musielaka! Oj może być bardzo ciekawy mecz w Krośnie w Niedzielę, pomimo tego, że jedziemy u siebie.