Regulamin

Kto w tym tygodniu zrobi dwucyfrówkę?
Awatar użytkownika
Żużlowy Matematrix
Admin
Kontakt:

Regulamin

Post autor: Żużlowy Matematrix »

Regulamin zabawy Last Man Standing:

1. Zabawa składa się z maksymalnie z 18 rund.
2. Uczestnik chcący brać udział w zabawie może się do niej zgłosić poprzez utworzenie tematu którego tytułem będzie jego nick a treścią posta formuła "Zgłaszam się"
3. Zabawa polega na typowaniu jednego zawodnika w każdej z 18 rund który zdobędzie 10 lub więcej punktów (bez punktów bonusowych) w jednym z dostępnych na daną kolejkę spotkań.
4. Spotkania dostępne w danej rundzie będą dodawane na początku tygodnia przez organizatora w osobnym temacie nazwanym np Runda 1 wraz z terminem do którego należy zgłosić swoje nominacje.
5. Uczestnik może wytypować konkretnego zawodnika tylko raz podczas całej zabawy. Przykład: Jeżeli wykorzystaliśmy Bartosza Zmarzlika w rundzie 1 nie możemy go już ponownie użyć w tym sezonie.
6. Konieczność sprawdzenia czy dany zawodnik nie został już wcześniej użyty jest obowiązkiem uczestnika zabawy.
7. Zabrania się jakiegokolwiek edytowania postów w temacie konkursowym.
8. Uczestnik który poda zawodnika więcej niż raz, który naruszy zasady edycji postów lub którego zawodnik nie zdobędzie minimum 10 punktów w rundzie do której został nominowany zostaje wyeliminowany z konkursu a jego temat zostanie zamknięty w celu większej przejrzystości rozgrywki.
9. Zwycięzcą zostanie osoba która przetrwa najdłużej.
10. Dla zwycięzcy (lub zwycięzców w przypadku gdy po 18 rundzie na plac boju pozostanie więcej niż jeden uczestnik) przewidziane są nagrody w postaci pakietów upominkowych kanału Żużlowy Degustator.
11. Wszelkie wątpliwości związane z regulaminem rozstrzyga organizator.
Awatar użytkownika
Speed
junior

Re: Regulamin

Post autor: Speed »

Hihi, juz chyba wszyscy odpadli :)
A mialem rozpisanych do osmej kolejki ;)
Awatar użytkownika
Speed
junior

Post autor: Speed »

W zwiazku z restartem mam pytanie czy mozna uzyc zawodnikow wykorzystanych w kolejkach 1-3
Awatar użytkownika
Żużlowy Matematrix
Admin
Kontakt:

Post autor: Żużlowy Matematrix »

Speed pisze: wt kwie 29, 2025 12:00 pm W zwiazku z restartem mam pytanie czy mozna uzyc zawodnikow wykorzystanych w kolejkach 1-3
Można. Gra zaczyna się od nowa. Zgodnie z tym co napisaliśmy w ogłoszeniu wszyscy zawodnicy wracają do puli.
Krzychu89
kibic

Post autor: Krzychu89 »

Mam pytanie czy trzeba co każdej rundzie się zgłaszać czy raz wystarczy?
Awatar użytkownika
Żużlowy Degustator
Admin
Kontakt:

Post autor: Żużlowy Degustator »

Raz wystarczy. Co rundę dajesz tylko typ (o ile przejdziesz dalej)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Last Man Standing”