Cytowanie selektywne
- Propanbutan
- szkółkowicz
Cytowanie selektywne
Czy mozna wprowadzić cytowanie selektywne tak, aby moc się odnieść do każdego zdania z osobna, oraz do więcej, niż wypowiedzi jednego użytkownika w danym temacie?
Teraz robimy śmietnik, bo tak na prawdę łatwiej jest zacytować całą wypowiedź, aby rozmówca dostał powiadomienie, a chcemy się do jednego zdania odnieść...
Teraz robimy śmietnik, bo tak na prawdę łatwiej jest zacytować całą wypowiedź, aby rozmówca dostał powiadomienie, a chcemy się do jednego zdania odnieść...
- Krzysztof M.
- kibic
Re: Cytowanie selektywne
Już jest.Propanbutan pisze: wt kwie 29, 2025 6:05 pm Czy mozna wprowadzić cytowanie selektywne tak, a chcemy się do jednego zdania odnieść...
Zacytowałem Ciebie ... i wyciąłem środek

PS. Na takich "starych forach" obowązywała zasada, że jak odpowiadamy poprzednikowi ... to go nie cytujemy, bo wiadomo, że odpowiadamy jemu

A tutaj widzę, że odpowiada ktoś poprzednikowi i cytuje cały jego post. Adminy weźcie się do roboty

- Propanbutan
- szkółkowicz
Pamiętam stare fora, ale też pamiętam, że ktoś zagląda na forum, jak go zacytuję, bo dostanie powiadomienie. Mnie się już nie chce jak kiedyś bawić się w cytowanie selektywne kasowaniem 3/4 wypowiedzi, bo chcę się odnieść do konkretnego zdania.
- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
W przypadku jeżeli chcesz się odnieść do więcej niż jednej wypowiedzi to masz możliwość to zrobić poprzez kliknięcie przycisku cytuj dla dowolnego posta, wtedy przenosi Cię do okienka w którym cytujesz tę konkretną osobę ale również poniżej wyświetla Ci się lista wszystkich odpowiedzi z danego tematu. Każdą z wcześniejszych odpowiedzi możesz dodać do swojej jako cytat. Jeżeli chodzi o cytowanie konkretnych słów a nie całej treści to na ten moment najłatwiejszym sposobem jest po prostu przekopiowanie interesującego Cię fragmentu pomiędzy znaczniki cytowania. Możesz wtedy po prostu usunąć cały post a później ponownie wkleić fragment, który Cię interesuje. Dowiem się czy idzie to jakoś zautomatyzować na tego typu forum.Propanbutan pisze: wt kwie 29, 2025 6:05 pm Czy mozna wprowadzić cytowanie selektywne tak, aby moc się odnieść do każdego zdania z osobna, oraz do więcej, niż wypowiedzi jednego użytkownika w danym temacie?
Dziękuję za opinię i pozdrawiam!
- LisekChytrusek
- Admin
- Kontakt:
Krzysztofie, Admini i tak mają pełne ręce roboty, nie tylko na forum, także trochę cierpliwości i wyrozumiałościKrzysztof M. pisze: wt kwie 29, 2025 7:23 pmJuż jest.Propanbutan pisze: wt kwie 29, 2025 6:05 pm Czy mozna wprowadzić cytowanie selektywne tak, a chcemy się do jednego zdania odnieść...
Zacytowałem Ciebie ... i wyciąłem środek
PS. Na takich "starych forach" obowązywała zasada, że jak odpowiadamy poprzednikowi ... to go nie cytujemy, bo wiadomo, że odpowiadamy jemu![]()
A tutaj widzę, że odpowiada ktoś poprzednikowi i cytuje cały jego post. Adminy weźcie się do roboty![]()

Nic mnie w życiu nie zaskoczy. Chyba, że regulamin żużlowy.
- Krzysztof M.
- kibic
NIE.
"Ordnung" musi być
"Ordnung" musi być

- LisekChytrusek
- Admin
- Kontakt:
Będę pamiętała. Chociażby na czacie na YT

Pilnuj się

Nic mnie w życiu nie zaskoczy. Chyba, że regulamin żużlowy.
- Propanbutan
- szkółkowicz
Poproszę o uzupełnienie Piątej kolejki w M2E. Pogoda pokrzyżowała nam plany na obecny weekend, a następne mecze już za rogiem.
- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Już wszystkie tematy są utworzone a na dniach zostaną utworzone dla kolejnych kolejek żeby uniknąć powtórki.Propanbutan pisze: ndz maja 18, 2025 7:24 am Poproszę o uzupełnienie Piątej kolejki w M2E. Pogoda pokrzyżowała nam plany na obecny weekend, a następne mecze już za rogiem.
Pozdrawiam!