Laguta Emil Michelsen Madsen u24 Cierniak ratajczak paluch u24 rez Kowalski
Medyczna Thomsen
Zostawić czy zmienic ?
Jak się da to wywalić Thomsena bo zalicza spory zjazd ostatnio. Reszta sztos.Janekmusisz pisze: śr lip 02, 2025 9:18 pm Dobry wieczór panowie , poproszę o rade jak zawsze i z gory dzieki![]()
Laguta Emil Michelsen Madsen u24 Cierniak ratajczak paluch u24 rez Kowalski
Medyczna Thomsen
Zostawić czy zmienic ?
Odpowiedź już masz pod postem na YouTube ale szanuję, że jako jedyny zdecydowałeś się użyć forum do swojego pytaniaerykw pisze: śr lip 09, 2025 6:33 pm Cześć ja mam pytanie o 2me. Mam kilka opcji i nie mogę się zdecydować:
1. Zostawić Zengote do rotacji z Woźniakiem i wziąć Smektałe na wszystkie 4 kolejki
Czy sprzedać Zengote i wtedy:
2. Któryś Polak: Jamróg / Wojdyło / Nowak / Chmiel i do tego Berge 6,75, albo sprzedac Berge i wziąć Lyagera 7,22
Kolejny dylemat Brennan 7,31 czy Rew 7,61
A z juniorów mam pewniaków Manie i Mencela i którego polecacie jako trzeciego? Sitek, Bańdur, Majewski?
Ja bym wziął Radka (no chyba, że dzisiaj lub jutro pojawią się jakieś informacje niepokojące) i Kacpra bo jakoś ostatnimi czasy Mania wygląda chyba lepiej niż Mencel.Yarecki83 pisze: śr lip 16, 2025 8:32 pm eliga2> Kogo do składu dwóch z trzech: Mencel, Mania, Kowalski. Dylemat jest bo Unia jedzie do Bydgoszczy, a Tarnów jedzie u siebie z Łodzią. Więc Kowal wydaje się pierwszym wyborem. Pytanie czy Tarnów pojedzie?? Drugi wybór to teoretycznie Mencel lepiej sobie radzi na wyjazdach od Manii. Ale bydgoski tor preferuje walkę na dystansie, a w tym lepszy Mania. Kogo byście wybrali?
Co do kapitana to myślę, że Nowak na mecz w Ostrowie może być bardzo dobrą opcją.Yarecki83 pisze: śr lip 16, 2025 8:32 pm Drugie pytanie kogo na C? Do wyboru Rew, Nowak i Nazar. Mi po statystyce bonusów i skali trudności meczy wychodzi mi, że Nowak. A Wy co myślicie??
Ja bym Franka tutaj nie wystawiał a na kapitana wziąłbym Kvecha.Yarecki83 pisze: śr lip 16, 2025 8:32 pm eliga> Kto na C? Do wyboru: Madsen, Cierniak, Ratajczak, Paluch, Kvech, Emil, Michelsen
zastanawiam się jeszcze czy Franka wystawić za Rataja albo Palucha ale akurat w tej kolejce chyba nie warto co?
Z tego zestawu wziąłbym Miśkowiaka.Yarecki83 pisze: śr lip 16, 2025 8:47 pm eliga> kto na C? Fricke, Lambert, Michelsen, Drabik, Cierniak, Rataj, Paluch czy Misiek??
Na kapitana chyba mimo ciężkiego mecz Nazar bo reszta mi ani trochę nie pasuje.Yarecki83 pisze: śr lip 16, 2025 8:47 pm eliga2> kto na C? Woźniak, Saszka, Przedpełski, Zengi, Nazar czy Andersen, a może Kowal?
Kowal, Mania, Mencel.Yarecki83 pisze: śr lip 16, 2025 8:47 pm Kogo bralibyście do składu? 3 z 4. Mencel, Mania, Kowal czy Andersen?
Ciężka sprawa tak na prawdę. Przy kłopotach w Tarnowie i patrząc na trudny meczu Leszna może to być całkiem dobra opcja.
Bartkowiaka nie może zmieniać w takim wypadku. Całą resztę może.Yarecki83 pisze: śr lip 16, 2025 8:47 pm No i mam jeszcze pytanie odnoście zasad jeśli chodzi o U24. W Łodzi ostatnio awizowano skład: Chmiel, Milik, Hansen, Lyagger, Bartkowiak, Orgacki i Buszkiewicz. I mowiliście, że w takim układzie Andersenm moze być na rezerwie. Tylko, że on jest wtedy 4 zagranicznym? Jak to działa w praktyce? Czy może zmieniać każdego zawodnika poza juniorami?