Stal - Unia Tarnów
- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Stal - Unia Tarnów
Wszystko na temat spotkania Stali Rzeszów z Unią Tarnów.
- Propanbutan
- junior
Re: Stal - Unia Tarnów
Wymowne milczenie Lahtiego "na ściance" i kierowanie pytania do prezesa o płatności + odmowa dalszych startów Zagara skłania mnie do refleksji - po cholerę jakieś licencje nadzorowane? Gdzie tutaj Ekstraliga panuje nad sytuacją? No, ale tak, Show must go on, a tematem finansów zajmiemy się później... Brak VAR w pierwszej lidze, maszyny startujące wariują jak tylko mocniejszy wiatr zawieje, niby ktoś coś nadzoruje, ale jak pieniędzy nie ma dla zawodników, to wszystko jest OK. Ekstralipa - Najśmieszniejsza Liga Świata.
Daleki jestem od teorii spiskowych, ale oglądałem mecz do nominowanych i wcale Rzeszów nie był wybitnie mocny. Zagar pokazał pazur, Szczepaniak też pojechał dobry mecz, może troszkę zawiódł Marko, który nie umie się odnaleźć w tej lidze. Fraser widać, że przez brak startów nie umie wejść z marszu na tor. Finalnie tylko 6 punktów przewagi Stali to nie jest pełna kontrola nad spotkaniem. Zachodzą podejrzenia po tym, co się widzi, że w Tarnowie oszukuje się społeczeństwo pod względem kondycji finansowej klubu i ktoś powinien coś z tym zrobić.
Stawiałem w tym meczu na Tarnów, uważałem, że bez bonusu, ale wywiozą punkty i nie byłoby to zaskoczeniem dla mnie. Stało się, jak się stało, a dlaczego to niech sobie każdy odpowie na to pytanie.
Daleki jestem od teorii spiskowych, ale oglądałem mecz do nominowanych i wcale Rzeszów nie był wybitnie mocny. Zagar pokazał pazur, Szczepaniak też pojechał dobry mecz, może troszkę zawiódł Marko, który nie umie się odnaleźć w tej lidze. Fraser widać, że przez brak startów nie umie wejść z marszu na tor. Finalnie tylko 6 punktów przewagi Stali to nie jest pełna kontrola nad spotkaniem. Zachodzą podejrzenia po tym, co się widzi, że w Tarnowie oszukuje się społeczeństwo pod względem kondycji finansowej klubu i ktoś powinien coś z tym zrobić.
Stawiałem w tym meczu na Tarnów, uważałem, że bez bonusu, ale wywiozą punkty i nie byłoby to zaskoczeniem dla mnie. Stało się, jak się stało, a dlaczego to niech sobie każdy odpowie na to pytanie.
Re: Stal - Unia Tarnów
Bardzo się cieszę że to wszystko wyszło jak dla mnie może Tarnów jutro ogłosić wycofanie z ligi, przynajmniej teraz wiadomo czego tak zespół pojechał z Krosnem u siebie, już wtedy był sabotaż zawodników ale nie mam do nich żadnych pretensji gdyż nie mają płacone, Lewiszyna to nie ma co oceniać skoro on nie ma na czym jechać to samo Heleniak co do ekstraligi to zawsze była śmieszna liga zajmującą się wszystkim tylko nie tym co trzeba.Propanbutan pisze: pt lip 11, 2025 4:52 am Wymowne milczenie Lahtiego "na ściance" i kierowanie pytania do prezesa o płatności + odmowa dalszych startów Zagara skłania mnie do refleksji - po cholerę jakieś licencje nadzorowane? Gdzie tutaj Ekstraliga panuje nad sytuacją? No, ale tak, Show must go on, a tematem finansów zajmiemy się później... Brak VAR w pierwszej lidze, maszyny startujące wariują jak tylko mocniejszy wiatr zawieje, niby ktoś coś nadzoruje, ale jak pieniędzy nie ma dla zawodników, to wszystko jest OK. Ekstralipa - Najśmieszniejsza Liga Świata.