Rozkład Włókniarza Częstochowa – co dalej?
- LisekChytrusek
- Admin
- Kontakt:
Rozkład Włókniarza Częstochowa – co dalej?
Ostatnio w drużynie Włókniarza sporo się dzieje. Z zespołem pożegnał się już Jason Kevin Doyle i Piotr Pawlicki, a wygląda na to, że wkrótce zrobi to także Woryna. Co dalej z tym zespołem? Czy Włókniarz jest w stanie zebrać solidny skład i powalczyć w przyszłym sezonie, czy czeka ich kolejny trudny rok (albo rok jechania z fartem)? Jakie nazwiska mogłyby ich wzmocnić? Czy znowu będą przepłacać? Jakie są Wasze przypuszczenia?
Nic mnie w życiu nie zaskoczy. Chyba, że regulamin żużlowy.
Re: Rozkład Włókniarza Częstochowa – co dalej?
Gdzieś czytałem że córka prezesa mówiła że będzie oszczędnie i nie będzie przepłacać raczej skład będzie na walke o utrzymanie chyba ze Gorzów spadnie a do wyjęcia będzie Thomsen i Holder ale raczej skład będzie oszczędnościowy 3m kciuki żeby włókniarz pozostał za rok w elidze pozdro
- LisekChytrusek
- Admin
- Kontakt:
Pytanie, czy ten oszczędnościowy skład oszczędzi kibicom nerwów bo bankowo klub zaoszczędzi pieniądze na drukowaniu biletów... Patrząc na frekwencję w tym roku, w przyszłym zawodnicy mogą ścigać się w mocno kameralnym gronie kibiców...
Nic mnie w życiu nie zaskoczy. Chyba, że regulamin żużlowy.
Lisku, ale tak teraz wszędzie jest. Gdzies niedawno uslyszalam jak ktoś powiedział “ czasy kiedy bylo wiecej wychowankow niz miejsca w skladzie juz minely” i to prawda, zgadzam sie z tym calkowicie.
Teraz gdzie lepiej zaplaca tam zawodnik pójdzie, przebijaja sie kwotami pomimo, ze ich nie stac. Kluby sie zadluzaja byle zeby się utrzymać, ale jak gdzieś zaplaca lepiej to i tak pojda.
Teraz zawodnicy nie zabijają sie za klub, na palcach mozna wymienić tych, ktorzy sa z klubem zzyci tak jak Janusz Kolodziej na przykład.
Pawlicki, Woryna i tak dalej odejda, przyjda nowi, klub mowi ze nie bedzie przepkacal, bo tez slychac o problemach finansowych Wlokniarza, bedzie ciezko sie ze slabszymi utrzymac, ale zycze Wam powodzenia w przyszlym roku, po sasiedzku
Moze mimo wszystko zrobia dobry sklad.
Teraz gdzie lepiej zaplaca tam zawodnik pójdzie, przebijaja sie kwotami pomimo, ze ich nie stac. Kluby sie zadluzaja byle zeby się utrzymać, ale jak gdzieś zaplaca lepiej to i tak pojda.
Teraz zawodnicy nie zabijają sie za klub, na palcach mozna wymienić tych, ktorzy sa z klubem zzyci tak jak Janusz Kolodziej na przykład.
Pawlicki, Woryna i tak dalej odejda, przyjda nowi, klub mowi ze nie bedzie przepkacal, bo tez slychac o problemach finansowych Wlokniarza, bedzie ciezko sie ze slabszymi utrzymac, ale zycze Wam powodzenia w przyszlym roku, po sasiedzku
Moze mimo wszystko zrobia dobry sklad.
Tam, gdzie się kończy logika zaczyna się żużel.