Finał DPŚ 2026 odbędzie się na Stadionie Narodowym w Warszawie!
Co o tym sądzicie? Ruch w dobrą stronę?
Osobiście myślę, że szykują nam się naprawdę ciekawe zawody a cała impreza może okazać się strzałem w dziesiątkę!
DPŚ 2026
- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Re: DPŚ 2026
Dobry pomysl, skoro Polak nie moze na Narodowym wygrac Grand Prix, to zrobmy to jako zespol
Oby frekwencja dopisala.
Moze sie w koncu wybiore. Mam mniej niz 200 km, ale jakos GP mnie nie pociaga i wole porzadna druzynowke

Moze sie w koncu wybiore. Mam mniej niz 200 km, ale jakos GP mnie nie pociaga i wole porzadna druzynowke

Super pomysł
Zawsze to kolejna okazja do zorganizowania spotkania ze wszystkimi sympatykami Zuzlowego Degustatora 

-
Super pomysł i będę czekał z niecierpliwością
Jestem za
już mówiłem, że pierwszy kupię bilet (no chyba że przegną z ceną, ale liczę raczej na podobne ceny jak na GP)
Sportowo spodziewam się mega ciekawych zawodów
Z roku na rok tor był lepszy, więc tutaj nie powinno być jakieś wtopy (patrząc wstecz
)
nie chcę wnikać i analizować..... jak i dlaczego my? po co na co to na Narodowym? itd itp
Osobiście uważam, że powinien to być wizerunkowo i marketingowo lepszy wynik niż GP,
a czy nasi wygrają??? ....... nie wiem
ale czeka nas kawał dobrego żużla....

już mówiłem, że pierwszy kupię bilet (no chyba że przegną z ceną, ale liczę raczej na podobne ceny jak na GP)
Sportowo spodziewam się mega ciekawych zawodów

Z roku na rok tor był lepszy, więc tutaj nie powinno być jakieś wtopy (patrząc wstecz

nie chcę wnikać i analizować..... jak i dlaczego my? po co na co to na Narodowym? itd itp
Osobiście uważam, że powinien to być wizerunkowo i marketingowo lepszy wynik niż GP,
a czy nasi wygrają??? ....... nie wiem

- Krzysztof M.
- kibic
A ja się z podkreślonymi tezami poprzednika nie zgodzę._SM_ pisze: czw sty 23, 2025 2:28 pm Jestem za![]()
Sportowo spodziewam się mega ciekawych zawodów![]()
Z roku na rok tor był lepszy, więc tutaj nie powinno być jakieś wtopy (patrząc wstecz![]()
)
a czy nasi wygrają??? ....... nie wiem![]()
ale czeka nas kawał dobrego żużla....
1. Jestem przeciw. Żeby utrzymać ten "twór" zwany kiedyś "Stadionem dziesięciolecia" organizują tam na siłę imprezy. Od piłki nożnej, przez "przypadkowy basen" czego następstwem było chyba lodowisko

2. Jeśli z roku na rok tor był lepszy ... to dlaczego nie dać szansy Stadionowi Śląskiemu, który historycznie związany był z piłką nożną i żużlem

ŻUŻEL NA STADION ŚLĄSKI !!!
Też po x-tej imprezie tor będzie lepszy, a publika jest zawsze najlepsza.
I "członek", że nie ma mijanek ... najważniejsze, że jakby powiedział czcigodny Ojciec Rafał: "Ważne, że motory wyrczą !!"

P.S. Parafrazując narodowego wieszcza:
"SM młody jesteś, przeto Ci wybaczę,
na historię nie patrzysz ... i dlatego płaczę"
Krzysztof M. pisze: czw sty 23, 2025 2:59 pm
ŻUŻEL NA STADION ŚLĄSKI !!!
Też po x-tej imprezie tor będzie lepszy, a publika jest zawsze najlepsza.
I "członek", że nie ma mijanek ... najważniejsze, że jakby powiedział czcigodny Ojciec Rafał: "Ważne, że motory wyrczą !!"
![]()
P.S. Parafrazując narodowego wieszcza:
"SM młody jesteś, przeto Ci wybaczę,
na historię nie patrzysz ... i dlatego płaczę"
Tor w Chorzowie był tak fatalny, że nawet p.M.Musiał nie nakręcił już drugiej części o tym torze, bo miały być dwie ! ! !

było tylko jak powstaje a zabrakło jak kończy (ale to wszyscy widzieli na własne oczy)

....właśnie, ciekawe dlaczego nie było drugiej części, chyba nigdzie tego nie wytłumaczył

może słowa zawodników po zawodach nie nadawały się do emisji przed 23 ? ? ? chętnie posiądę tą tajemną wiedzę......
więc chyba rozumiesz Krzysztofie, że czasami próbowanie do skutku nie ma sensu

P.S. Parafrazując polskiego klasyka:
"Po tym co tu zobaczyłem........
w 2024 w Chorzowie, to z ludźmi, którzy zrobili ten tor
..........nie wiem czy chciałbym ubić muchę w kiblu"