Speed się kłania

Miło nam Cię powitać w naszej żużlowej rodzinie! Przedstaw się żebyśmy mogli lepiej Cię poznać!
Awatar użytkownika
Speed
junior

Speed się kłania

Post autor: Speed »

Witam. Na wstępie chciałbym napisać, że bardzo ucieszył mnie pomysł stworzenia przez Was forum. Jestem kibicem starej daty i preferuje jakoś ten kontakt bardziej niż wszystkie nowsze social media :)

Mam na imię Piotrek i 36 lat na karku. Od dziecka (dokładniej sezon '94) jestem kibicem Motoru, któremu wierny byłem nawet w tych najchudszych latach, a ciągnęły się one prawie ćwierć wieku. Jedni mieli za idoli zawodników z GP, a mnie wystarczył Jurek Mordel, Grzesio Knapp czy młody jeszcze wówczas Lee Richardson. Może nie było oszałamiających wyników, ale za to jak bardzo cieszył każdy wygrany mecz, choćby z innym outsiderem pierwszej bądź drugiej ligi.

Od roku 2007, z mniejszymi i większymi sukcesami, uczestniczę w zabawie Internet Speedway Quiz. Przez pewien czas byłem w Zarządzie tych rozgrywek oraz udzielałem się na prowadzonym przez nas niegdyś portalu, tworząc na nim podsumowania, analizy, wywiady i inne tego typu teksty. ISQ znów ma się coraz lepiej i zapraszam każdego by się do nas dołączył :)

Poza żużelkiem interesuję się piłką nożną (piłkarski Motor i nieszczęsny Man Utd) oraz geografią.

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Żużlowy Degustator
Admin
Kontakt:

Re: Speed się kłania

Post autor: Żużlowy Degustator »

SIema Speed :D mam nadzieję, że jesteś zadowolony z numeru na półfinał IM ISQ :D Props za Jurka Mordela!
Awatar użytkownika
Speed
junior

Post autor: Speed »

Czesc :)
Numer jak numer, to nie Bahia Blanca. Spod bandy tez wyda ;)
Awatar użytkownika
Żużlowy Degustator
Admin
Kontakt:

Post autor: Żużlowy Degustator »

No to dobrze :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Powitanie”