1. Dodaniem jakiegoś tła, trochę urozmaiceniem tego forum, bo wydaje się takie strasznie puste, bardzo jaskrawe i wszystko zlewa się w jedną całość przeglądając wątki, być może lepiej sprawdziło by się ciemniejsze tło zamiast tak mocno jebitnego białego ( tym bardziej, że jednak to żużlowe forum, a nie skoki narciarskie, nie musi być tak biało

2. Większa czcionka moim zdaniem jest konieczna, ogólnie wszystko jest trochę za małe.
4. Trochę więcej kolorów, żeby forum było trochę bardziej żywe i zachęcało użytkownika do przesiadywania na nim. ( przykładowo każdy dział może mieć inny kolor i już trochę bardziej się będzie wyróżniać) lub nowy użytkownik kolorek taki, użytkownik z ilością postów taką i taką jakiś inny.
5. Więcej emotikon, być może pomyślenie nad dodaniem możliwości "lajkowania" danego postu, w stylu "lubię to, nie lubię, złość, haha itp to zrobi trochę większy ruch na stronie, gdy ktoś nie chcę pisać wiadomości w danym wątku.
6. Brak powiadomień po odpowiedzi w wątku.
7. Zwiększenie rozmiaru "avatara", bo jest bardzo malutki ( podejrzewam, że zmiana z 90x90 na 150x150 spokojnie już by wystarczyła )
Wiem, że może nie chcecie dodawać takich funkcji, żeby było "poważniej", ale czasy są jakie są i w 2025 roku takie rzeczy są już potrzebne żeby utrzymać ruch na forum i żeby zachęcać "od pierwszego wejrzenia" do pozostania na nim
Jako taki przykład o co mi chodzi, podam przykładowe forum (to nie żadna reklama)
https://forum.scigacz.pl
Są to tylko luźne propozycję, ale jak na początek to nie jest źle, a może być tylko lepiej!
Powodzenia Panowie

ps Do założenia tego tematu skłoniło mnie to, że pokazałem dwóm znajomym oglądającym żużel to forum, gdy byli dzisiaj u mnie i chłopy ponad 30 lat stwierdzili, że takie nudne i bez życia te forum jest, a chciałbym żeby to forum żyło i były fajne dyskusję, więc i są potrzebni użytkownicy, nawet tacy jak Ci gamonie (a pewnie takich jest większość)