Kibic UT pisze: ndz maja 04, 2025 12:04 pm
Ostrów weźmie Walaska bo na U24 mają polaka który powiedzmy sobie uczciwie też im zawodzi, póki co się trzymają bo mają juniorów ja osobiście im się dziwię jest Potasznik i Szostak, lepiej im dać szansę na pozycji seniorskiej niż ściągać 50 letniego dziadka ale polski żużel jest na już na teraz, to tak jak kibice w Tarnowie się drą że do Łodzi jedziemy bez zmian bo można brać Trofimowa czy Mroczkę tylko że oni nie są żadnym wzmocnieniem ja rozumiem klub że jednak się wstrzymał nam potrzebny jest U24 ja bym ściągnął Śmigielskiego z Włókniarza fajny junior, ludziska nie którzy myślą że pieniądze na drzewach rosną.
Masz całkowitą rację, z tymi pieniędzmi i tym, że nie rosną na drzewach. Czasem jeszcze spojrzę na wasze forum, jak mi się wspomni, ale mówiąc szczerze, przykro się czyta to wzajemne obrzucanie łajnem... Wiem, że tam sporo osób ma nierealne marzenia [ale ich też całkowicie rozumiem, bo chcą dobrze dla klubu] odnośnie ściągania różnych zawodników. Kasak, kasa, kasa. Tak dzisiaj wygląda sport.
Co do Walaska, to lepiej, niż Krakowiak, ale szału to tam też nie będzie. Również zgadzam się z Tobą odnośnie Potasznika i Szostaka.
Ostrów ma chyba problem również na stanowisku trenerskim, a Stasiu nie może wejść w buty trenera, może tylko podpowiadać.