Ostrovia Ostrów

Podziel się z nami opinią na temat zespołów 2 Ekstraligi!

Które miejsce na koniec sezonu zajmie Ostrovia Ostrów?

Czas głosowania minął wt kwie 22, 2025 8:50 am

1
0
Brak głosów
2
0
Brak głosów
3
1
8%
4
1
8%
5
7
54%
6
2
15%
7
2
15%
8
0
Brak głosów

Liczba głosów: 13

Awatar użytkownika
Żużlowy Matematrix
Admin
Kontakt:

Ostrovia Ostrów

Post autor: Żużlowy Matematrix »

Ostrovia Ostrów:
  • Norbert Krakowiak
  • Frederik Jakobsen
  • Luke Becker
  • Oliver Berntzon
  • Sebastian Szostak (u24)
  • Tobiasz Potasznik (u21)
  • Filip Seniuk (u21)
  • Paweł Sitek (u21)
  • Gracjan Szostak (u21)
  • Franciszek Dymowski (u21)
Awatar użytkownika
Propanbutan
szkółkowicz

Re: Ostrovia Ostrów

Post autor: Propanbutan »

https://speedwaynews.pl/zuzel/beda-zmia ... ychowanka/ Nie za wcześnie? Chociaż ja się, broniąc Ostrowa, wcale nie dziwię. Natomiast Pieszczek? Czy to będzie zamiana gwarantująca punkty?
Awatar użytkownika
Speed
junior

Post autor: Speed »

Gdańsk też może jeszcze być zainteresowany, tym bardziej że teraz na jakiś czas stracił Kaczmarka.

Poza tym drużyna z Gdańska ma tak zbudowaną kadrę, że aż się tam prosi o zakontraktowanie lepszego (przynajmniej w teorii) seniora.
No i wychowanek ;)
Awatar użytkownika
Propanbutan
szkółkowicz

Awatar użytkownika
Kibic UT
kibic

Post autor: Kibic UT »

Propanbutan pisze: ndz maja 04, 2025 8:00 am https://speedwaynews.pl/zuzel/miarka-si ... t-legendy/ pałka się "przegła"?
Ostrów weźmie Walaska bo na U24 mają polaka który powiedzmy sobie uczciwie też im zawodzi, póki co się trzymają bo mają juniorów ja osobiście im się dziwię jest Potasznik i Szostak, lepiej im dać szansę na pozycji seniorskiej niż ściągać 50 letniego dziadka ale polski żużel jest na już na teraz, to tak jak kibice w Tarnowie się drą że do Łodzi jedziemy bez zmian bo można brać Trofimowa czy Mroczkę tylko że oni nie są żadnym wzmocnieniem ja rozumiem klub że jednak się wstrzymał nam potrzebny jest U24 ja bym ściągnął Śmigielskiego z Włókniarza fajny junior, ludziska nie którzy myślą że pieniądze na drzewach rosną.
Awatar użytkownika
Propanbutan
szkółkowicz

Kibic UT pisze: ndz maja 04, 2025 12:04 pm
Propanbutan pisze: ndz maja 04, 2025 8:00 am https://speedwaynews.pl/zuzel/miarka-si ... t-legendy/ pałka się "przegła"?
Ostrów weźmie Walaska bo na U24 mają polaka który powiedzmy sobie uczciwie też im zawodzi, póki co się trzymają bo mają juniorów ja osobiście im się dziwię jest Potasznik i Szostak, lepiej im dać szansę na pozycji seniorskiej niż ściągać 50 letniego dziadka ale polski żużel jest na już na teraz, to tak jak kibice w Tarnowie się drą że do Łodzi jedziemy bez zmian bo można brać Trofimowa czy Mroczkę tylko że oni nie są żadnym wzmocnieniem ja rozumiem klub że jednak się wstrzymał nam potrzebny jest U24 ja bym ściągnął Śmigielskiego z Włókniarza fajny junior, ludziska nie którzy myślą że pieniądze na drzewach rosną.
Masz całkowitą rację, z tymi pieniędzmi i tym, że nie rosną na drzewach. Czasem jeszcze spojrzę na wasze forum, jak mi się wspomni, ale mówiąc szczerze, przykro się czyta to wzajemne obrzucanie łajnem... Wiem, że tam sporo osób ma nierealne marzenia [ale ich też całkowicie rozumiem, bo chcą dobrze dla klubu] odnośnie ściągania różnych zawodników. Kasak, kasa, kasa. Tak dzisiaj wygląda sport.

Co do Walaska, to lepiej, niż Krakowiak, ale szału to tam też nie będzie. Również zgadzam się z Tobą odnośnie Potasznika i Szostaka.

Ostrów ma chyba problem również na stanowisku trenerskim, a Stasiu nie może wejść w buty trenera, może tylko podpowiadać.
Awatar użytkownika
Propanbutan
szkółkowicz

Walasek oficjalnie dołącza do składu Ostrowa. Debiut już jutro w meczu z Orłem Łódź.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zespoły”