- Mateusz Szczepaniak
- Timo Lahti
- Matej Zagar
- Marko Lewiszyn
- Jan Heleniak (u21)
- Sebastian Madej (u21)
Dziwi mnie trochę ich strategia, a raczej jej brak. Z tej dwójki wybrałbym mimo wszystko Pieszczka. Jeżeli chodzi o obcokrajowców, postawiłbym zdecydowanie na Levishyna kosztem Zagara. Marko na pewno potrafi jeździć, jest młody, perspektywiczny i stale się rozwija. Zagar to jedna wielka niewiadoma, trudno zakładać, że będzie wyraźnie lepszy od Levishyna, do tego atmosfery w parkingu raczej nie poprawia. Gdyby udało im się wypożyczyć Gustsa na u24 i dołożyć do tego jakiegoś solidniejszego juniora, ten zespół może realnie powalczyć o utrzymanie i wcale nie stoi na straconej pozycji. Jechałbym składem: Lahti, Levishyn, Szczepaniak, Pieszczek, Gusts + juniorzy. Co by jednak nie mówić, bardzo ciężka walka o utrzymanie się zapowiada, ale nie są w niej kompletnie bez szans.
No i to są dobre wieści jeżeli chodzi o nadchodzący sezon. Dość już tego gadania o wszystkim dookoła. Niech się wszystko na torze rozegra.Propanbutan pisze: czw mar 20, 2025 3:42 pm Przeszło bardzo ważne głosowanie nad dofinansowaniem klubu przez miasto. Wygląda na to, że wszystko jest na dobrej drodze. Super, że kolejny ośrodek żużlowy się odbudowuje. Bardzo mnie to cieszy.
Dokładnie tak. Dużo mówi się o tym, że ich pierwszy mecz domowy miałby być przełożony a na kolejny już uda się zdążyć. Co do treningów to pewnie każdy w swoim zakresie. Timo Lahti np był już na treningu w Gnieźnie.Nyka13 pisze: sob mar 22, 2025 11:28 am Czy ja dobrze rozumiem, że Unia Tarnów na miesiąc przed ligą rozpoczyna dopiero remont stadionu ? To gdzie oni chcą trenować i jeździć mecze ?
Spokojnie remont ruszył pełną parą i ma być zakończony do końca kwietnia. Kwietniowy mecz będzie przełożony. Następny w maju już zgodnie z planemNyka13 pisze: sob mar 22, 2025 11:28 am Czy ja dobrze rozumiem, że Unia Tarnów na miesiąc przed ligą rozpoczyna dopiero remont stadionu ? To gdzie oni chcą trenować i jeździć mecze ?
Ilu nowych zawodników dojdzie ?Tylko Unia pisze: sob mar 22, 2025 1:10 pmSpokojnie remont ruszył pełną parą i ma być zakończony do końca kwietnia. Kwietniowy mecz będzie przełożony. Następny w maju już zgodnie z planemNyka13 pisze: sob mar 22, 2025 11:28 am Czy ja dobrze rozumiem, że Unia Tarnów na miesiąc przed ligą rozpoczyna dopiero remont stadionu ? To gdzie oni chcą trenować i jeździć mecze ?
PS. Skład UNII też już zamknięty![]()
Miniumum dwóchNyka13 pisze: sob mar 22, 2025 2:11 pmIlu nowych zawodników dojdzie ?Tylko Unia pisze: sob mar 22, 2025 1:10 pmSpokojnie remont ruszył pełną parą i ma być zakończony do końca kwietnia. Kwietniowy mecz będzie przełożony. Następny w maju już zgodnie z planemNyka13 pisze: sob mar 22, 2025 11:28 am Czy ja dobrze rozumiem, że Unia Tarnów na miesiąc przed ligą rozpoczyna dopiero remont stadionu ? To gdzie oni chcą trenować i jeździć mecze ?
PS. Skład UNII też już zamknięty![]()