Unia Tarnów - Wilki Krosno
- Żużlowy Matematrix
- Admin
- Kontakt:
Unia Tarnów - Wilki Krosno
Wszystko na temat spotkania Unii Tarnów z Wilkami Krosno.
- Propanbutan
- junior
Re: Unia Tarnów - Wilki Krosno
Spotkanie ułożyło się po naszej myśli i z tego się cieszę. Brak Świercza okazał się mniej bolesny, niż się z początku wydawało, Kenio pokazuje dobrą dyspozycję, obudził się Dimi. Tarnowski tor w miarę odgrywania kolejnych meczów się układa i zawodnicy z pewnością przekazują sobie prywatnie informacje o jego nawierzchni, czemu trudno się dziwić.
Natomiast bardzo negatywnie jestem rozczarowany postawą kibiców Tarnowa, którym do kultury tych Rzeszowskich dużo brakuje. Wystarczy zajrzeć sobie na ogólnodostępne fora aby przekonać się o "kulturze" kibicowania przed różnymi spotkaniami. Nie chcę być złośliwy, ani uszczypliwy, ale obraz wylewający się z forum, pokrywa się z obrazem "wylewającym" się z autokarów na domowym spotkaniu w Krośnie. Zataczająca się tłuszcza, której musiała pilnować Policja, aby nie wpakowała się na kulturalnie idące matki z dziećmi....
Już zaczyna się szukanie po stronie Tarnowskiej przyczyn w niewypłacalności i celowym "sabotażu" meczu przez zawodników. Niech tylko Tarnów nie będzie zdziwiony, że pismaki będą miały pożywkę przez następne tygodnie, bo te fora każdy czyta bez rejestracji. Swoją drogą, świetne "wsparcie" drużyny, które jest jak chorągiewka, w zależności od wyniku.
Archeologia i doszukiwanie się 20 spółek z przed 20 lat w konkurencyjnej drużynie spółek które się rozpadły i powstały nowe, to bardzo słabe. Nikogo nie interesuje to, co było 5, 10, czy 20 lat temu. Liczy się to, co jest teraz. Na torze. Pycha kroczy przed upadkiem - to idealne podsumowanie zachowania Tarnowskich kibiców przed meczem z Krosnem.
No i to wożenie się po Jakubie za zamierzchłe czasy, bo, O ZGROZO chłop chciał pieniądze... Wylewa się obraz zawiści, toksyczności i kompletnego braku honoru.
Wstyd. Szczególnie jedne z Tarnowskich kibiców udzielających się tutaj na forum pokazał, że ma dwie twarze.
Natomiast bardzo negatywnie jestem rozczarowany postawą kibiców Tarnowa, którym do kultury tych Rzeszowskich dużo brakuje. Wystarczy zajrzeć sobie na ogólnodostępne fora aby przekonać się o "kulturze" kibicowania przed różnymi spotkaniami. Nie chcę być złośliwy, ani uszczypliwy, ale obraz wylewający się z forum, pokrywa się z obrazem "wylewającym" się z autokarów na domowym spotkaniu w Krośnie. Zataczająca się tłuszcza, której musiała pilnować Policja, aby nie wpakowała się na kulturalnie idące matki z dziećmi....
Już zaczyna się szukanie po stronie Tarnowskiej przyczyn w niewypłacalności i celowym "sabotażu" meczu przez zawodników. Niech tylko Tarnów nie będzie zdziwiony, że pismaki będą miały pożywkę przez następne tygodnie, bo te fora każdy czyta bez rejestracji. Swoją drogą, świetne "wsparcie" drużyny, które jest jak chorągiewka, w zależności od wyniku.
Archeologia i doszukiwanie się 20 spółek z przed 20 lat w konkurencyjnej drużynie spółek które się rozpadły i powstały nowe, to bardzo słabe. Nikogo nie interesuje to, co było 5, 10, czy 20 lat temu. Liczy się to, co jest teraz. Na torze. Pycha kroczy przed upadkiem - to idealne podsumowanie zachowania Tarnowskich kibiców przed meczem z Krosnem.
No i to wożenie się po Jakubie za zamierzchłe czasy, bo, O ZGROZO chłop chciał pieniądze... Wylewa się obraz zawiści, toksyczności i kompletnego braku honoru.
Wstyd. Szczególnie jedne z Tarnowskich kibiców udzielających się tutaj na forum pokazał, że ma dwie twarze.
Jamróg akurat pieniądze dostał poczekał ale dostał i jego żale były nie na miejscu, niech się spyta Szczepaniaka, Walaska czy dostał pieniądze od Wandy Kraków, Jamróg już tak ma że zapuka do klubu jak będzie full pieniędzy z tym że są lepsi zawodnicy od niego także jego bym tutaj nie chciał, drużyna pojechała po prostu dno i dwa metry mułu można przegrać ale nie dostać tak w dupę, już mi nie wyjeżdżaj z kulturą bo kibice Krosna chodzili między kibicami Unii Tarnów i nie widziałem jakiś ekscesów i tym podobne, tak w ogóle jeśli chodzi o kulturę to akurat kibicom Krosna jej brakło kiedy w sezonie bodajże 2019 jechaliśmy z wami u siebie wy na pierwszym łuku wywiesiliście flagę i paradowaliście w barwach to brak kultury, wczoraj kuzyn był na meczu a jego kolega z Krosna chciał jak to on przy kozaczyć to napisał to Tarnów płaci, znalazł się bogacz już nie pamięta jak zbierano u niego budżet by ledwo w 2 lidze wystartować a tam na wyjazdach w palnik prawie z przydziału, na wyjazdy nie jeździł teraz cwaniakuje i udaje wielkiego kibica ale tak samo jest w Lublinie tam też potrafili pisać że Tarnów nie płaci że w ogóle dno, pisali to kibice klubu który zakładając parę spółek okradł zawodników ale tak to jest jak z dziada się zrobi bogacz, liczy się tu i teraz dla mnie akurat liczy się historia, barwy klubu i nazwa od początku, wybacz ale na przykład na wiewiórki Tarnów bym nie chodził, wiem że dla ciebie to mało ważne ale to różni nasze kluby po prostu, a propo pijesz do mnie ale nie wiem tylko o co nie jesteście historycznie Lesznem czy Bydgoszczą macie aktualnie pieniądze i klub poukładany ale to nie znaczy że coś tam znaczycie także nie wiem w którym momencie napisałem coś obraźliwego ja się nie obrażam jak ktoś napisze że Unia Tarnów w piłkę w Polsce sportowo nic nie znaczy no bo patrząc historycznie to wielkie G znaczymy.Propanbutan pisze: ndz lip 06, 2025 7:08 am Spotkanie ułożyło się po naszej myśli i z tego się cieszę. Brak Świercza okazał się mniej bolesny, niż się z początku wydawało, Kenio pokazuje dobrą dyspozycję, obudził się Dimi. Tarnowski tor w miarę odgrywania kolejnych meczów się układa i zawodnicy z pewnością przekazują sobie prywatnie informacje o jego nawierzchni, czemu trudno się dziwić.
- Propanbutan
- junior
Ale po co w kółko wracać do tego co było kiedyś, zamiast żyć tym co jest tu i teraz? W czym to ma niby pomóc, albo w czym to ma niby zaszkodzić? Fakty są takie, jakie są i wyciąganie brudów z przed lat nie sprawi, że Tarnów zacznie jechać lepiej, a inne drużyny gorzej.
"jakaś Wataha nas leje klub który tyle znaczy w polskim żużlu co Tarnovia Tarnów w piłce" Skoro my nic nie znaczymy w żużlu, to pytanie, gdzie Wy na tym żużlu jesteście...?
Nie da się wiecznie pchać klubu na sentymentach i wytykaniu innym klubom zaległości w płatnościach wobec zawodników, czy tego ile to było wcześniej spółek. Przede wszystkim należy patrzeć się na siebie i to, co jest tu i teraz. Póki co, to wyłażą z co poniektórych z was niesamowite kompleksy.
"jakaś Wataha nas leje klub który tyle znaczy w polskim żużlu co Tarnovia Tarnów w piłce" Skoro my nic nie znaczymy w żużlu, to pytanie, gdzie Wy na tym żużlu jesteście...?

Właśnie żużel taki jest liczy się tu i teraz, a potem jakiś dziennikarzyna czy kibic z innego klubu potrafi wytykać nie płacenie a klub któremu kibicował w ogóle nie zapłacił ale założył nową spółkę właśnie takie cyrki są w żużlu, gdzie my obecnie jesteśmy w 1 lidze w tej co wy tylko wy macie budżet 15 mln my mamy 7 mln no i siłą rzeczy będziecie wyżej w tabeli.Propanbutan pisze: ndz lip 06, 2025 12:45 pm Ale po co w kółko wracać do tego co było kiedyś, zamiast żyć tym co jest tu i teraz? W czym to ma niby pomóc, albo w czym to ma niby zaszkodzić? Fakty są takie, jakie są i wyciąganie brudów z przed lat nie sprawi, że Tarnów zacznie jechać lepiej, a inne drużyny gorzej.
"jakaś Wataha nas leje klub który tyle znaczy w polskim żużlu co Tarnovia Tarnów w piłce" Skoro my nic nie znaczymy w żużlu, to pytanie, gdzie Wy na tym żużlu jesteście...?Nie da się wiecznie pchać klubu na sentymentach i wytykaniu innym klubom zaległości w płatnościach wobec zawodników, czy tego ile to było wcześniej spółek. Przede wszystkim należy patrzeć się na siebie i to, co jest tu i teraz. Póki co, to wyłażą z co poniektórych z was niesamowite kompleksy.
- Propanbutan
- junior
No tym kibicem jesteś ty. Jak Twojemu klubowi nie idzie, to wyciągasz sprawy z przed 20 lat, które nikogo nie interesują, oprócz zakompleksionych kibiców tęskniących za przeszłością. Jakoś nie widziałem na Rzeszowskim forum takiego szamba, jak u was na nasze miasto, nie tylko na klub. Ty pokazałeś dwie twarze. Tu nie możesz pisać tego, co chcesz, bo jest silna moderacja. Nawet byliście w stanie wytykać zaszłości z przed lat, ilu to naszych kibiców jeździło na wyjazdy. No cóż, może niewielu, ale patrząc co Wy robicie i jak się wytaczacie z autokarów nawaleni jak stodoły to chyba wolę jakość, nie ilość. Nie chciałem tego pisać dosadnie, co widziałem, ale teraz już nie mam skrupułów. Żyjcie sobie medalami z poprzedniego wieku i pluciem na spółki, które już nie istnieją w innych klubach. Jak widać po tabeli - tylko tym zostaje wam żyć 

Ja piszę normalnie jak masz problem napisz sobie do pani domu, co do spółek po prostu niech mi kibice innych klubów nie wytykają jakieś nie płacenie i tym podobne gdy w ich klubach było ogłaszanie upadłości tylko po to by uciec od zobowiązań, jeśli ty takie coś popierasz to ciekawe masz rozumowanie, a jeśli chodzi o wyjazdy to zobaczyłeś paru schlanych ludzi i wszystkich wsadziłeś do wora co do medali 21 wieku zdobyliśmy ty w tej kwestii nie masz czym żyć, co jest zrozumiałe już w poprzednim sezonie prezesi Piły czy Gniezna potrafili wytykać nam nie płacenie kiedy robili to samo nawet na większą skalę bo wcześniej niż u nich Tarnów spłacił zobowiązania już pomijam że puchar był schowany w krzakach jak to wyglądało po prostu żenada.Propanbutan pisze: ndz lip 06, 2025 3:04 pm No tym kibicem jesteś ty. Jak Twojemu klubowi nie idzie, to wyciągasz sprawy z przed 20 lat, które nikogo nie interesują, oprócz zakompleksionych kibiców tęskniących za przeszłością. Jakoś nie widziałem na Rzeszowskim forum takiego szamba, jak u was na nasze miasto, nie tylko na klub. Ty pokazałeś dwie twarze. Tu nie możesz pisać tego, co chcesz, bo jest silna moderacja. Nawet byliście w stanie wytykać zaszłości z przed lat, ilu to naszych kibiców jeździło na wyjazdy. No cóż, może niewielu, ale patrząc co Wy robicie i jak się wytaczacie z autokarów nawaleni jak stodoły to chyba wolę jakość, nie ilość. Nie chciałem tego pisać dosadnie, co widziałem, ale teraz już nie mam skrupułów. Żyjcie sobie medalami z poprzedniego wieku i pluciem na spółki, które już nie istnieją w innych klubach. Jak widać po tabeli - tylko tym zostaje wam żyć![]()
- Propanbutan
- junior
Piła, Gniezno, Pani Domu - to jest wasz poziom. Tyle w temacie. Szkoda. Myślałem, że w Tarnowie nowa gwardia przejęła klub. Okazuje się, że tylko stare dziady stękają...
Nie przejmuj się. Będziecie mieli swoje derby! Z Krakowem w KLŻ
Nie przejmuj się. Będziecie mieli swoje derby! Z Krakowem w KLŻ

W Tarnowie nie da się założyć nowego klubu i go nazwać wiewiórka Tarnów u was to przeszło ale tutaj nie, bo właśnie historia, tradycja, barwy to rzecz święta ty tego nie rozumiesz i nie zrozumiesz co do derbów z Krakowem będą to będą przeżyje nie takie rzeczy już człowiek widział.Propanbutan pisze: ndz lip 06, 2025 4:49 pm Piła, Gniezno, Pani Domu - to jest wasz poziom. Tyle w temacie. Szkoda. Myślałem, że w Tarnowie nowa gwardia przejęła klub. Okazuje się, że tylko stare dziady stękają...
- Propanbutan
- junior
Dobrze, niech tak będzie. Żyjcie czasami przeszłymi. Bijcie pianę, plujcie na innych. Wiewiórki Tarnów 
Pozdrawiam NORMALNYCH kibiców Unii Tarnów.
Ty już pokazałeś swoją toksyczną twarz, wracaj pluć na forum Tarnowa.
Cieszę się ,że jednak nie dołożyłem cegiełki biletowej. Nie warto. Lepiej pojechać do Rzeszowa.
Do Tarnowa to na derby Małopolski

Pozdrawiam NORMALNYCH kibiców Unii Tarnów.
Ty już pokazałeś swoją toksyczną twarz, wracaj pluć na forum Tarnowa.
Cieszę się ,że jednak nie dołożyłem cegiełki biletowej. Nie warto. Lepiej pojechać do Rzeszowa.
Do Tarnowa to na derby Małopolski

Po pierwsze mamy co wspominać u was prawie cały czas dno po prostu pustynia, więc ja cię rozumiem co ty możesz wspominać, nie wiem w którym momencie jest plucie o tuż środowisko żużlowe wzięło sobie na warsztat Unie Tarnów i za każdym razem po nas jadą ja nie będę na to patrzył bezczynnie, Wilki Krosno mnie osobiście śmieszy ta nazwa ale jak mówię u was to przeszło bo nie mieliście żadnych sukcesów po prostu nic więc mogliście sobie założyć nowy twór i jechać, nikt cię tutaj nie zapraszał prawie jedź do Rzeszowa tylko słonecznik weź.Propanbutan pisze: ndz lip 06, 2025 4:56 pm Dobrze, niech tak będzie. Żyjcie czasami przeszłymi. Bijcie pianę, plujcie na innych. Wiewiórki Tarnów![]()
Ostatnio zmieniony ndz lip 06, 2025 5:12 pm przez Kibic UT, łącznie zmieniany 1 raz.
- Propanbutan
- junior
Słychać wycie? Znakomicie! 
Silniki na Play-Down pochowane?
Faktury popłacone?
Co jak co, ale faktycznie, lepiej, żeby Podkarpacie miało swoje derby, a Tarnów z Krakowem swoje

Silniki na Play-Down pochowane?

Faktury popłacone?

Co jak co, ale faktycznie, lepiej, żeby Podkarpacie miało swoje derby, a Tarnów z Krakowem swoje

Jak widać ty wyjesz

- Propanbutan
- junior
Pusta to jest wasza tabela
Nie pluj na Kraków. Jeszcze możecie być rywalami
Sny o Azotach mogą nie wrócić 
Obraz Tarnowa. Polecam porównać fora ogólnodostępne Tarnowa i Rzeszowa i samemu wyciągnąć wnioski.
Szkoda. Kibicowałem temu, żeby w Ekstralidze spotkały się trzy zespoły. Krosno, Rzeszów, Tarnów. Tarnów niech wraca do roku 2012. Tam mentalnie został.

Obraz Tarnowa. Polecam porównać fora ogólnodostępne Tarnowa i Rzeszowa i samemu wyciągnąć wnioski.
Szkoda. Kibicowałem temu, żeby w Ekstralidze spotkały się trzy zespoły. Krosno, Rzeszów, Tarnów. Tarnów niech wraca do roku 2012. Tam mentalnie został.
Ostatnio zmieniony ndz lip 06, 2025 5:25 pm przez Propanbutan, łącznie zmieniany 1 raz.
Już nie miałeś czego wymyślić to do tabeli się przywaliłeśPropanbutan pisze: ndz lip 06, 2025 5:22 pm Pusta to jest wasza tabelaNie pluj na Kraków. Jeszcze możecie być rywalami
Sny o Azotach mogą nie wrócić
![]()