Landshut Devils

Podziel się z nami opinią na temat zespołów KLŻ!

Które miejsce na koniec sezonu zajmie Landshut Devils?

Czas głosowania minął wt kwie 22, 2025 9:21 am

1
0
Brak głosów
2
0
Brak głosów
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
5
2
29%
6
4
57%
7
1
14%

Liczba głosów: 7

Awatar użytkownika
Żużlowy Matematrix
Admin
Kontakt:

Landshut Devils

Post autor: Żużlowy Matematrix »

Landshut Devils:
  • Valentin Grobauer
  • Marius Hillebrand
  • Erik Riss
  • Kevin Woelbert
  • Paco Castagna
  • Kim Nilsson
  • Charles Wright
  • Leon Flint (u24)
  • Kevin Juhl Pedersen (u24)
  • Mario Hausl (u21)
  • Marlon Hegener (u21)
  • Ben Iken (u21)
Nyka13
szkółkowicz

Re: Landshut Devils

Post autor: Nyka13 »

Dziękujmy Niemcom i Łotyszom, że ratują ten kadłubowy skład Krajowej Ligi Żużlowej. Co do ich składu to na lidera typuje Kevina Woelberta. Myślę, że jest w stanie zakręcić się koło średniej 2,0. Ciekawią mnie też występy Paco, zawsze to dobrze gdy z ,,egzotycznych” ośrodków żużlowych zawodnicy dostają szanse do pokazania swoich umiejętności.
Awatar użytkownika
Żużlowy Matematrix
Admin
Kontakt:

Re: Landshut Devils

Post autor: Żużlowy Matematrix »

Nyka13 pisze: śr mar 19, 2025 8:58 am Dziękujmy Niemcom i Łotyszom, że ratują ten kadłubowy skład Krajowej Ligi Żużlowej. Co do ich składu to na lidera typuje Kevina Woelberta. Myślę, że jest w stanie zakręcić się koło średniej 2,0. Ciekawią mnie też występy Paco, zawsze to dobrze gdy z ,,egzotycznych” ośrodków żużlowych zawodnicy dostają szanse do pokazania swoich umiejętności.
Kevin Woelbert ostatnio raczej nie prezentował się najlepiej. Co prawda teraz w końcu będzie w zespole nie walczącym o awans więc może nastąpi lekka odbudowa ale mimo wszystko myślę, że to jednak Kim Nilsson będzie najlepszym zawodnikiem tej drużyny. Zgadzam się z tym że fajnie było by zobaczyć Paco w większej ilości meczów. On też potrafi dobrze jechać.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zespoły”