Orzeł Łódź
Re: Orzeł Łódź
Mam podobne zdanie i może ktoś wypożyczy Hansena. Tylko ciężko powiedzieć kto. Gniezno nie ponieważ mają swoich dobrych zagranicznych. Zagraniczne ekipy wiadomo że nie. Kraków także odpada. Zostaje Gdańsk i może Piła.
- Propanbutan
- szkółkowicz
Racja, źle się wypowiedziałem, trochę skrót myślowySpeed pisze: śr mar 26, 2025 7:05 amWojdylo kontraktowany wg Ciebie na pozycje lidera to dotychczas jeden z najwiekszych hitow tego forum

A po co go wypożyczać ? On ma duże szanse na załapanie się do składu, poza tym zwiększa znacznie możliwości taktyczne. Orzeł może jechać przecież trójką obco: Lyager, Milik, Hansen, Bartkowiak (u24) i Chmiel/Wojdyło. Mimo wszystko Chmiel jest pewną niewiadomą, Wojdyło poprzedni rok zawalił z kretesem i to mimo idealnych warunków w Krośnie. Wygląda więc na to, że Patrick Hansen wcale nie musi dokonywać cudów aby być lepszym od jednego z nich. Raczej stawiałbym, że może wskoczyć za Wojdyłę w pierwszej kolejności.
- Propanbutan
- szkółkowicz
Uważam, że Hansen byłby dużo lepszy od Wojdyły.
Też tak uważam i liczę że go obejrze za tydzień na Torze

- Propanbutan
- szkółkowicz
Ja również będę śledził, ale online. To bardzo ważne spotkanie, bo nikt jeszcze nie jest rozjeżdżony i uważam, że Łódź tutaj może ugryźć i troszeczkę zaskoczyć.