Orzeł Łódź

Podziel się z nami opinią na temat zespołów 2 Ekstraligi!

Które miejsce na koniec sezonu zajmie Orzeł Łódź?

Czas głosowania minął wt kwie 22, 2025 8:59 am

1
0
Brak głosów
2
0
Brak głosów
3
0
Brak głosów
4
1
8%
5
1
8%
6
2
15%
7
8
62%
8
1
8%

Liczba głosów: 13

Nyka13
szkółkowicz

Re: Orzeł Łódź

Post autor: Nyka13 »

Mam podobne zdanie i może ktoś wypożyczy Hansena. Tylko ciężko powiedzieć kto. Gniezno nie ponieważ mają swoich dobrych zagranicznych. Zagraniczne ekipy wiadomo że nie. Kraków także odpada. Zostaje Gdańsk i może Piła.
Awatar użytkownika
Propanbutan
szkółkowicz

Post autor: Propanbutan »

Speed pisze: śr mar 26, 2025 7:05 amWojdylo kontraktowany wg Ciebie na pozycje lidera to dotychczas jeden z najwiekszych hitow tego forum ;)
Racja, źle się wypowiedziałem, trochę skrót myślowy :lol: :lol: :lol:
Atomic
kibic

Post autor: Atomic »

Nyka13 pisze: śr mar 26, 2025 9:14 am Mam podobne zdanie i może ktoś wypożyczy Hansena.
A po co go wypożyczać ? On ma duże szanse na załapanie się do składu, poza tym zwiększa znacznie możliwości taktyczne. Orzeł może jechać przecież trójką obco: Lyager, Milik, Hansen, Bartkowiak (u24) i Chmiel/Wojdyło. Mimo wszystko Chmiel jest pewną niewiadomą, Wojdyło poprzedni rok zawalił z kretesem i to mimo idealnych warunków w Krośnie. Wygląda więc na to, że Patrick Hansen wcale nie musi dokonywać cudów aby być lepszym od jednego z nich. Raczej stawiałbym, że może wskoczyć za Wojdyłę w pierwszej kolejności.
Awatar użytkownika
Propanbutan
szkółkowicz

Uważam, że Hansen byłby dużo lepszy od Wojdyły.
Adam
moderator
Kontakt:

Post autor: Adam »

Propanbutan pisze: sob kwie 05, 2025 9:56 am Uważam, że Hansen byłby dużo lepszy od Wojdyły.
Też tak uważam i liczę że go obejrze za tydzień na Torze :) bilety już kupione sektor gości prawie pełen
Awatar użytkownika
Propanbutan
szkółkowicz

Ja również będę śledził, ale online. To bardzo ważne spotkanie, bo nikt jeszcze nie jest rozjeżdżony i uważam, że Łódź tutaj może ugryźć i troszeczkę zaskoczyć.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zespoły”